Bliv værtsfamilie

379 x 284_vaertsfamilier.jpg
Kunstner: Sampaio Cristina, Portugal

Der er brug for cirka 15 værtsfamilier til indkvartering af de internationale gæster til Viborg Cartoon Awards.
Opdatering d.20.9.18: Vi har nu fundet alle værtsfamilierne.

Viborg Cartoon Awards søger værtsfamilier

Det er nogle af verdens bedste satiretegnere, der skal indkvarteres, når de besøger Viborg for at deltage i den 6. Niels Bugge Cartoon Award, der fremover hedder Viborg Cartoon Award. De internationale gæster skal den 12. oktober bl.a. deltage i årets awardshow og ferniseringen på årets udstilling af de 60 bedste tegninger.

Gæsterne er dels juryens medlemmer og dels de tre vindere af tegnekonkurrencen samt deres medfølgende ægtefæller.

For at være værtsfamilie i Viborg skal man kunne tale engelsk og have et gæsteværelse med adgang til bad og toilet ledigt til tre overnatninger den 10. - 13- oktober – og vigtigst af alt skal man have lyst til at fungere som ambassadør for Viborg. Til gengæld får værtsfamilierne mulighed for at møde nogle spændende mennesker, og de bliver naturligvis inviteret med til forskellige begivenheder under besøget – f.eks. til det store awardshow og til en intim ”suppe og samtale” middag hos Viborgs egnsteater Carte Blanche sammen med alle gæsterne.
Der er lagt et stramt program for de besøgende gæster, så det er ikke meget tid man som værtsfamilie er forpligtet til at være hjemme og tage sig af sine gæster. Det drejer sig om at kunne tage imod og tilbyde aftensmad og godt værtskab onsdag aften, samt morgenmad torsdag, fredag og lørdag. Alle andre måltider er lagt ind i besøgsprogrammet.

Tiltaget med privat indkvartering er et led i en ny indsats, der skal gøre Viborg Cartoon Award til en folkelig begivenhed, som inddrager kommunens borgere – uden at give køb på det høje, faglige niveau og professionalismen i selve konkurrencen. Og som projektleder Anne-Marie Fledelius udtrykker det:
- Når vi har besøg fra så spændende, internationale gæster skal de ikke gemmes væk på hotelværelser. De skal ud og møde viborgenserne, og viborgenserne skal møde dem.

Ønsker man at melde sig som værtsfamilie eller høre mere om, hvad det indebærer, skal man henvende sig til projektleder Anne-Marie Fledelius på amf@viborg.dk.

Yderligere information
Projektleder for Viborg Cartoon Award, Anne-Marie Fledelius
Tlf. 51 50 72 21, e-mail: amf@viborg.dk

Sidst opdateret: 20.09.2018